Boottochten en Exposities in de Polders van Saint-Omer

Vlakbij het centrum van Saint-Omer zijn heel bijzondere dingen te beleven. Kom hier weer in contact met de natuur en met de wereld van verbeelding. Stap in een houten bootje en vaar midden door het moerasland van de streek Audomarois, neem de tijd om de wereld om je heen te voelen. Adem diep in en ruik de zoete geur van de planten. Beroer het hout van de boot die je meeneemt. Open je ogen en bewonder het schouwspel van vogels..

De Audomarois-polders leren kennen, betekent ook meer te weten komen over de mensen die aan het ontstaan van dit bijzondere gebied gewerkt hebben. En over hen die er nu nog dagelijks voor zorgen om het te bewaren. Ontdek de verhalen van bewoners, deel met Capiau de geheimen van de groenteteelt, ga de duikboot in en ontdek de ongekende wereld van de bemanningsleden. Geniet van hun verhalen en neem zo een stukje van het gebied voor altijd mee in de herinnering.

Bewaar de datum

La Maison du Marais is **de ideale toegangspoort tot de moerassen van Audomarois** als u in Saint-Omer bent. Het hele jaar door geeft de site u toegang tot het park en de tuinen... die ook woonruimte kunnen worden voor bewoners, bezoekers of zelfs lokale verenigingen. Af en toe worden er activiteiten en bijeenkomsten aangeboden.

Alle evenementen

Instant Marais

Marais-momenten